De tre jubilarer til arrangementet på Lystrup Skole, hvor de blev hyldet for deres mange års tro tjeneste. Fra venstre er det Erik Pallesen, Lene Madsen og Torben Olsen.
De tre jubilarer til arrangementet på Lystrup Skole, hvor de blev hyldet for deres mange års tro tjeneste. Fra venstre er det Erik Pallesen, Lene Madsen og Torben Olsen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

120 år i arbejde: Tre jubilarer hyldet på Lystrup Skole
Forleden kunne Lystrup Skole fejre hele tre jubilarer, som hver har tjent Aarhus Kommune i 40 år. Blandt jubilarerne var Erik Pallesen, der har vandret på gangene på Lystrup Skole næsten hele skolens levetid. Han har, foruden at være dedikeret til linjefagene matematik og idræt, gjort en stor forskel for børn og kollegaer som AKT-lærer. Erik Pallesens loyalitet og engagement har haft stor betydning for fællesskabet på Lystrup Skole.


Lyst til læring

Torben Olsen kunne også fejre 40 års jubilæum – ikke blot i Aarhus Kommune, men på Lystrup Skole. Hans egen lyst til læring og udvikling har haft en afsmittende effekt på eleverne. Han har formået at sætte sit aftryk på skolen og har været med til at udvikle og sidenhen videreudvikle udskolingen på Lystrup Skole.

Leder for SFO-afdelingen Frimærket, Lene Madsen, kunne også fejre 40 år, hvoraf de 27 år har været for Lystrup Skole. Hun har gennem hele sit arbejdsliv haft fokus på at gøre en forskel for det enkelte barn – både i samspil med medarbejdere og forældre. Lene Madsen har skabt grobund for et velfungerende samarbejde på Lystrup Skole og har i særdeleshed bidraget til skolens udvikling.


Medaljer fra dronningen

Ved jubilæet overrakte skoleleder Katja Uth Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års tjeneste til Erik Pallesen og Torben Olsen. Derudover videregav Katja Uth tak og påskønnelse fra Aarhus Magistrat for deres tjeneste til alle tre jubilarer.

”Vi har hyldet vores tre jubilarer for en ekstraordinær indsats på Lystrup Skole og i Aarhus Kommune,” siger Katja Uth.

ksa


Publiceret: 01. September 2017 14:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere