Her er nogle af Århus Judo Klubs mange nykårede mestre.
Her er nogle af Århus Judo Klubs mange nykårede mestre.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Århus Judo Klub kæmper sig til 18 mesterskaber

Lokal judoklub var dominerende til de Jysk-Fynske MesterskaberForleden var en stor judo-dag i Østjylland. Århus Judo Klub var vært ved årets Jysk-Fynske Mesterskaber, som blev udkæmpet i Viby-hallerne. Stævnet havde cirka 200 deltagere, og Århus Judo Klub var dagens største, da hele 44 kæmpere fra Aarhus-klubben, der til daglig holder til i Finlandsgade, stillede til start. Også på resultatsiden var Århus Judo Klub i front og modtog som den klart mest vindende klub pokalen for flest vundne medaljer. Med hele 23 tilmeldte deltagere, modtog Århus Judo Klub også pokalen for flest deltagere.

Mesterskaberne blev holdt for alle aldersgrupper og på alle niveauer, og det gav en masse judokampe for store og små. Århus Judo Klub havde deltagere med i alderen fra 5 til 48 år, og fra den laveste vægtklasse under 25 kilo og op til de store drenge på over 100 kilo.


28 medaljer

Århus Judoklub vandt ialt 28 medaljer, heraf var de 18 af guld, og klubben har altså det næste år hele 18 jysk-fynske mestre, hvilket er en kæmpe fremgang fra de forrige sæsoner.

“Jeg er meget stolt over indsatsen fra klubbens frivillige på sådan en dag. Det er et stort arrangement at få kampe, omgivelser, tidtagning, tombola og den slags til at fungere, når der er mange hunderede mennesker i hallen,” siger formand i Århus Judo Klub, Bo Kristensen, i en pressemeddelelse.

ksa


Publiceret: 09. Maj 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Nord
Seneste
Lokalavisen Aarhus Nord
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Nord
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt