Frederik Høgh fra VSK Aarhus havde en kæmpe chance i lokalopgørets slutfase.Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk
Frederik Høgh fra VSK Aarhus havde en kæmpe chance i lokalopgørets slutfase.Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efter to lokalbrag: VSK Aarhus på taberkurs

Trods pointfattig sæsonstart i 2. division og pokalnederlag mod AGF er målet stadig en plads i oprykningsspillet

Af Kim Skovrup Andersen


1.689 tilskuere overværede pokalkampen mellem VSK Aarhus og AGF på Ceres Park for godt en uge siden. Fusionsklubben fra Nordbyen måtte forlade banen som taber i en kamp, der endte 1-4 til Superliga-mandskabet.

2. divisionsklubbens cheftræner - Michele Demontis - havde ellers noget kækt lagt op til, at VSK var klar til at kæmpe i 120 minutter, og forlænget spilletid var umiddelbart en mulighed mod storebror fra Fredensvang.

“Vi havde da chancer, så det var positivt, men AGF scorede på deres tre første chancer,” lyder det fra VSK-træneren.

Daniel Sivertsen reducerede kort før pausen, og 2. halvleg forlød generelt bedre for de blåklædte.

“Jeg var tilfreds med 2. halvleg, hvor vi holdt nullet til overtid. Vi troede stadig på det ved 1-3, og hvis vi havde fået en reducering, kunne der godt have været spænding og forlænget spilletid,” siger Demontis, som mener, pokalkampen alt i alt har været en god oplevelse:

“Jeg synes, det var lidt skuffende med knap 1.700 tilskuere, men det var stadig flere end de 2-300 tilskuere, vi plejer at spille for. Jeg ved endnu ikke, om vi har tjent penge på AGF-kampen, men det var en fin oplevelse på en rigtig god bane. Og sjovt. Men selvfølgelig endnu sjovere, hvis vi havde vundet,” siger han.

Noget, der også kunne have været sjovt, ville være at gå sejrrigt ud af det efterfølgende lokalbrag mod Aarhus Fremad lørdag eftermiddag. Men på hjemmebanen på Vejlby Stadion blev det til sæsonens tredje nederlag.

“Det er selvfølgelig træls at tabe endnu en gang. Det blev en tæt, fysisk og chancefattigt kamp, hvor Fremad var svag favorit,” siger Demontis.

Hjemmeholdet var endda i overtal i kampens sidste halve time, da Aarhus Fremads målscorer Khaled Paikar så rødt, og VSK havde flere store chance for at udligne.

“Der er fire hold, der skal med i oprykningsspillet, og det går vi stadig efter, selv om tabellen er knækket, og vi ligger i den dårlige halvdel. Der er stadig mange point at spille om, så jeg er fortrøstningsfuld,” siger cheftræneren for VSK Aarhus, som næste gang møder Jammerbugt FC 9. september på udebane.


VSK Aarhus’-trænerduo Michele Demontis og Poul Lyse var ærgerlige over at tabe til Aarhus Fremad. Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk
VSK Aarhus’-trænerduo Michele Demontis og Poul Lyse var ærgerlige over at tabe til Aarhus Fremad. Foto: FotoTrine, vildmedfoto.dk

Publiceret: 05. September 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere