Kirstinelunds store gamle have åbnes op for en stor sommerfest 16. juni.
Kirstinelunds store gamle have åbnes op for en stor sommerfest 16. juni.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hele Lystrup inviteres til sommerfest på Kirstinelund

16. juni klokken 20 er der stor sommerfest i bøgehaven på Kirstinelund for alle

Af Kim Skovrup Andersen


Om officelab
  • Officelab er et netværksbaseret virksomhedsfællesskab, som arbejder målrettet for at gøre det lettere for lejerne at drive virksomhed. Konceptet kombinerer moderne kontorfaciliteter, god infrastruktur og en indbydende atmosfære med et engageret erhvervsnetværk, sparring og nytænkning. Officelab sørger for de optimale kontorfaciliteter og rammebetingelser, så lejeren udelukkende kan fokusere på vækst, netværk og nye muligheder for lejerens virksomhed. 
  • I dag har mere end 100 virksomheder adresse hos officelab, og 200 virksomheder er en del af netværket. Det gælder både store, etablerede virksomheder, virksomheder i vækst og iværksættere, og de kommer fra alle brancher, fra it til detail. Kontorfaciliteterne findes i alle størrelser, fra en delekontorplads til 2.000 m2. Officelab råder over mere end 12.000 m2 virksomhedsfællesskab og forventer at tidoble deres arealer rundt om i landet over de kommende år.

For første gang nogensinde slår de 100 virksomheder, som bor hos virksomhedsfællesskabet officelab på Kirstinelund i Lystrup, dørene op for en stor sommerfest, hvor alle i Lystrup og omegn er inviterede. Det bliver en mini-festival med koncerter, drinks, street food, dans og hygge under træerne i den gamle have på Kirstinelund. Officelab-teamet er arrangør og håber at se rigtig mange fra byen til sommerfesten under bøgetræerne:

“Vores drøm er at samle byen til én stor fest, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at tage deres nabo under armen og komme ned og nyde en dejlig sommeraften med musik og cocktails. Der bliver super god stemning med lækker musik, pavilloner, lys i træerne og dans til de lyse timer i Lystrups smukkeste have,” siger Christoffer Broberg Flintholm, som er administrerende direktør i officelab.

De fleste i Lystrup kender formentlig til den gamle gård, Kirstinelund, og virksomhedsfællesskabet, som bor på stedet i dag, men de færreste har været inde og opleve stedet og møde alle dem, der har deres daglige gang i officelab. Det vil Christoffer Broberg Flintholm gerne lave om på, og derfor inviterer officelab nu til denne minifestival.


Alle er velkomne

“Vi vil rigtig gerne involvere os i Lystrup-området og lære vores naboer at kende, ligesom vi gerne vil, at de lærer os at kende. Synergi mellem erhvervsområdet og lokalområdet er en vigtig brik i byens udvikling, og det vi vil forsøge at skabe med denne minifestival. Det er et af vores største arrangementer til dato, og vi glæder os enormt meget,” lyder det fra direktøren og tilføjer, at hvis der er nogen, som ikke bor i Lystrup men har lyst til at være med, så er man også meget velkommen.

Festen finder sted i haven på officelab, Skæringvej 88 i Lystrup klokken 20-02 fredag 16. juni. Det bliver Esben Just Trio, som åbner mini-festivalen klokken 20 med New Orleans-jazz og swing. Senere på aftenen spiller John Kimble Band, der er et fem mand stort orkester, op til dans i haven. Det koster 375 kroner at være med, inklusive fem drinks. Billetter kan købes via officelabs MobilePay på 52 40 65 81 med teksten ”festival + din mailadresse”. Herefter bliver billetterne fremsendt på mail.


Publiceret: 14. Juni 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Nord
Seneste
Lokalavisen Aarhus Nord
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Nord
112