Jesper Stein har bidraget til den nye hyldestbog.
Jesper Stein har bidraget til den nye hyldestbog.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hyldestbog for de, som elsker Aarhus

Snart udkommer en ny bog, hvor en række personligheder fortæller om deres forhold til Aarhus. Hør om tilblivelsenTil oktober udkommer en ny hyldestbog til Aarhus. Torsdag 5. oktober kan man møde idémanden bag, fotograf Anders Bach, og forfatter Jesper Stein på Risskov Bibliotek, når de to mænd fortæller om deres særlige forhold til Aarhus.

Bogen er et mosaikportræt af byen skrevet af 12 aarhusianere, der beskriver det sted eller de steder i Aarhus, de synes særligt godt om, og de fortæller, hvorfor det netop er dét sted, der er deres Aarhus.


“Kan man elske Aarhus?”

Blandt bidragsyderne er Wassim Hallal, Peter Laugesen, Fatma Øktem, Nils Malmros, Peter Falktoft, Stine Pilgaard, Mette Birk, Line ArlienSøborg, Jens Blendstrup og Jesper Stein.

"Kan man elske Aarhus," spørger bogens forord, skrevet af Anders Bach. Og svaret er et klart og rungende ”ja!” ifølge bogens øvrige skribenter, ”der er gået på jagt efter erindringerne, oplevelser op nutidige punktnedslag i byen. Det er blevet til en vifte af stærke fortællinger fulde af humor, dybde og skarpe iagttagelser, som også rummer opfordringen til selv at gå ud og besøge de mange yndlingssteder - eller finde sit eget.” (citat fra bogens forord).

På Risskov Bibliotek zoomer man i følge en pressemeddelelse ekstra ind på byen og bogens tilblivelseshistorie, når idémanden bag projektet, fotograf Anders Bach sammen med bestsellerforfatteren Jesper Stein fortæller om deres særlige forhold til Aarhus og Risskov i særdeleshed

Arrangementet finder sted klokken 19 til 21.

Gratis billetter bestilles på hjemmesiden. Der vil også være mulighed for at købe bogen til en særlig god pris. Betaling med Mobilepay eller kontant.

jbe

Fotografen Anders Bach er idémanden bag bogen.
Fotografen Anders Bach er idémanden bag bogen.

Publiceret: 30. September 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt