Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Fuld mand bad politiet holde kæft

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport


Fuld mand hevet op fra gulvet i bodega - svinede betjente til

En 62-årig mand blev i går så fuld, at han faldt omkuld på gulvet på Vennelyst Bodega i Nørrebrogade og hverken kunne eller ville rejse sig. Politiet blev derfor tilkaldt, og de to betjente måtte lægge kræfterne i for at få manden op fra gulvet. Den 62-årige blev nu aggressiv og råbte, at betjentene var nogle møghunde, og at de skulle holde deres kæft. Manden blev derfor både sigtet efter restaurationsloven og for fornærmelig tale mod politifolkene.

 

Hash og totenschlæger

En 44-årig mand fra Hundslund, en 41-årig mand fra Åbyhøj og en 34-årig mand fra Aarhus er sigtet for i fællesskab at være i besiddelse af narko med henblik på videresalg og efter våbenloven, fordi de var i besiddelse af en totenschlæger. Den 44-årige mand fra Hundslund er desuden sigtet for at være i besiddelse af ammunition uden politiets tilladelse. De fremstilles alle tre for Retten i Aarhus i dag kl. 9.00. De blev anholdt i går kl. 09.42 på en adresse i Åbyhøj. 

 

LÆS OGSÅ: To aarhusianere standset i bil med 60 kilo hash

 

Politihund fandt narko smidt ud af bilvindue

To mænd på 20 og 22 år blev i nat kl. 00.11 anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, da de blev standset i en bil på Kongevejen i Aarhus C. En patrulje fattede mistanke til bilen, der kørte i høj fart og satte efter for at standse den. Inden bilen bremsede helt ned, blev der smidt en lille pose ud af passagerens vindue. Da betjentene visiterede mændene blev de begge fundet i besiddelse af flere gram hash og en del pengesedler. En hundepatrulje blev tilkaldt, og en hund snusede sig frem til den pose, der var kastet ud af vinduet. Den viste sig også at indeholde narko.

 

Fik forhindret indbrud ved underboen

En beboer i en lejlighed på Egebæksvej i Højbjerg fik i går omkring kl. 19.30 sandsynligvis forpurret et indbrud hos sin underbo. Manden hørte nogle lyde fra opgangen og gik ud for at undersøge det nærmere. Her så han to personer i færd med bryde underboens dør op. Da han gik ned mod de to personer, opdagede de ham og løb fra stedet.

De to formodede indbrudstyve beskrives som:

A:

Mellemøstlig/arabisk af udseende

20-30 år

ca. 180 cm høj

Iført en sort, mellemlang Canadian Goose-jakke

Havde en tændt joint i hånden

B:

Mellemøstlig/arabisk af udseende

20-30 år

ca. 180 cm høj

Iført brun, mellemlang Canadian Goose-jakke

Havde et koben i hånden

LÆS OGSÅ: Louise-manden er blevet anholdt

Færdselsuheld

Der skete et færdselsuheld i går kl. 7.22 i krydset Søren Frichs Vej/Vestre Ringgade i Aarhus. En 44-årig kvindelig bilist bremsede op i krydset, og hendes bil blev ramt bagfra af en 26-årig mandlig bilist, der ikke nåede at bremse i tide. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 7.29 i krydset Randersvej/Nehrus Allé i Aarhus. En 39-årig kvinde var på vej over fodgængerfeltet, da hun blev ramt af 24-årig mandlig bilist, der var i gang med et venstresving. Kvinden kom ikke umiddelbart alvorligt til skade. Den 24-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 13.27 på Kongshusvej i Torrild ved Odder. En 38-årig kvinde forulykkede i sin bil og var i kortere tid fastklemt. Hun blev kørt til skadestuen med ondt i benet.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.20 på Ellebrinken i Lystrup. En 32-årig kvindelig bilist svingede til højre men overså en 16-årig pige på knallert, som blev ramt af bilen og væltede. Pigen kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 32-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.47 på Aarhus Syd Motorvejen ved Hørning. En 53-årig mandlig bilist bremsede op på grund af kø og blev ramt bagfra af en 29-årig mandlig bilist. Den 29-årig bilist blev sigtet for manglende agtpågivenhed og for ikke at holde nok afstand.

Der skete et færdselsuheld her til morgen kl. 04.45. En 22-årig mandlig bilist kom til at køre op i bagenden på en 71-årig mandlig bilist, der ved sammenstødet kørte ind i et autoværn. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

jr

 


Publiceret: 01. December 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt