André Riel.
André Riel.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se video: AGF henter målfarlig angriber i sidste øjeblik

AGF har indgået en treårig aftale med den 27-årige angriber André Riel


Torsdag aften sang det åbne transfervindue på sidste vers, og det var alligevel ikke var lukket for AGF's vedkommende. For i den sidste time kunne AGF præsentere André Riel fra FC Roskilde som ny spiller i den hvide trøje.

"Jeg havde egentlig meldt ud, at der skulle noget helt særligt til, hvis vi skulle agere så sent i vinduet. Vi har haft André i kikkerten i et stykke tid, men det så ikke ud til at lykkes. Det gjorde det så her til allersidst, og det er vi naturligvis meget glade for. André er en hårdtarbejdende forward med en ekstrem fart i stængerne og en tro på sig selv, man ikke ser så ofte på disse breddegrader. Han er tillige en afslutter af høj kvalitet og en angriber, der kan give alle forsvar i Danmark problemer," siger sportschef Peter 'PC' Christiansen i en pressemeddelelse.

Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til at få flere strenge at spille på i offensiven.

"Med de angribere, vi har haft ude på det seneste, og det behov, det har efterladt, har vi vurderet, at André vil være en god tilføjelse til vores trup. Han har kant, ambitioner og ikke mindst de fodboldmæssige kvaliteter, der skal til. Han har fart, er en dygtig afslutter og kan indgå i kombinationsspillet. Han har vist, at han kan tilpasse sig, når han rammer et højere niveau, hvilket vi skal arbejde på også lykkes i AGF, og så besidder han den sult og ærgerrighed, vi ønsker hos vores spillere," siger cheftræner Glen Riddersholm.

André Riel skifter til AGF fra FC Helsingør, hvor han har spillet det meste af sin karriere. Men han har også høstet erfaringer i Vendsyssel FF, Fremad Amager og i færøsk fodbold.

André Riel, der er 27 år, har scoret fire mål for FC Helsingør i denne sæson. Nu ser han frem til at score for AGF.

"Jeg blev meget glad, da jeg hørte om AGF's interesse. Og jeg er taknemmelig for, at det er lykkedes, og at FC Helsingør har givet mig denne mulighed for at skifte til en af landets største klubber. Det bliver en spændende udfordring, og jeg ser frem til at slutte mig til holdet og vise mig frem for de fantastiske tilhængere i Aarhus," siger André Riel, der har fået en treårig kontrakt i AGF.

André Riel tiltræder i AGF med det samme og kan derfor få debut i AGF's kamp mod Randers FC lørdag den 9. september klokken 16 i Ceres Park. André Riel møder sine nye holdkammerater i AGF på mandag.

ksa


Publiceret: 01. September 2017 06:06
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere