Rasmus Bæk Larsen på kontoret på Graham Bells Vej i Skejby, hvor Better.dk holder til.
Rasmus Bæk Larsen på kontoret på Graham Bells Vej i Skejby, hvor Better.dk holder til.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skejby-firma nomineret til iværksætterpris

Platformen Better.dk i Skejby er nomineret til ’Ivækstprisen’ i kategorien ’Årets Idealist’ for at skabe gennemsigtighed mellem virksomheder og forbrugere

Af Kim Skovrup Andersen


En platform, hvis koncept er at samle så mange kundebedømmelser som muligt fra relevante bedømmelsestjenester og vise virksomhedernes samlede omdømme ét sted, er dét virksomheden Better.dk i Skejby, forsøger at få gjort til en levevej.

I spidsen for portalen står 27-årige Rasmus Bæk Larsen.

“Vi er så heldige, at vi er blevet nomineret til 'Ivækstprisen 2017' i kategorien 'Årets Idealist', Det er gode nyheder for det lokale iværksætteri og forhåbentlig kan det smitte af på andre iværksættere, når de hører, at vi er blevet nomineret,” fortæller Rasmus Bæk Larsen.

Prisen bliver uddelt hvert efterår og er folkets og iværksættermiljøets pris.


Rollemodel

Med prisen hylder iværksættere og vækstvirksomheder deres rollemodeller. Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskamlen til prisfesten, som foregår 13. november. I øjeblikket er det op til publikum at stemme på de forskellige kandidater. Og det kan man gøre online.

Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.

“Det er fedt at modtage sådan et skulderklap, og vi håber selvfølgelig, at nomineringen også kan åbne op for nye samarbejdspartnere og investorer,” siger han.

Better.dk er blevet nomineret, fordi Rasmus Bæk Larsen og hans hold har taget ansvar for tilliden mellem mennesker, lyder begrundelsen for nomineringen. I en digitaliseret verden, hvor udbuddet af service, produkter og ydelser er stort er Better.dk blevet inspireret til at adressere selve kernen i markedet - nemlig tilliden mellem mennesker. Hele grundtanken er at hjælpe virksomheder til aktivt at bruge kundefeedback og bedømmelser til at skabe værdi for deres online og offline tilstedeværelse.

På Better.dk kan man i øjeblikket læse mere end 1,3 millioner bedømmelser og bedømme over 100.000 virksomheder, og der kommer hele tiden flere til.

“Vi får dagligt 3-5 virksomheder, der skriver sig op, og det er uden vi har en aktiv kampagne kørende. så det er spændende, hvor stort det kan blive, og hvornår vi kan tjene penge på vores værktøj. Vi drømmer også om at komme til udenlandske markeder på et tidspunkt,” siger iværksætteren.

LÆS MERE OM PRISEN HER

 


Publiceret: 04. November 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt