Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skødstrup SF inviterer piger på en tur i rummet

Pigeraketten lander i Skødstrup. DBU og Skødstrup SF inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en dag fyldt med fodboldaktiviteter. Det er gratis og uforpligtende at deltage


Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang. Den 16. maj lander Pigeraketten på Skødstrup SFs baner. Besætningen står klar fra klokken 17-20 til at tage i mod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov eftermiddag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde aktiviteter.

Pigerne stifter blandt andet bekendtskab med Mælkevejen, Saturn og Solen og DBU's instruktører er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til være med til det hele, og når eftermiddagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har du lyst til en eftermiddag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op hos Skødstrup SF klokken 17. Det eneste du skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod og dit sportstøj. Tilmelding er ikke nødvendig.

ksa


Publiceret: 14. Maj 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Nord
Seneste
Lokalavisen Aarhus Nord
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Nord
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt