Formand for Skovbakken Kvindefodbold, Marie Greve, håber, at klubben kan vinde bronzemedaljer i lørdagens og sæsonens kamp på lørdag.
Formand for Skovbakken Kvindefodbold, Marie Greve, håber, at klubben kan vinde bronzemedaljer i lørdagens og sæsonens kamp på lørdag.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skovbakkens kvinder kan sikre sig bronze i klubbens sidste kamp

På lørdag spiller Skovbakkens fodboldkvinder sin sidste kamp nogensinde og har mulighed for at vinde bronzemedaljer


En æra slutter på lørdag, når Skovbakkens fodboldkvinder løber på banen på Vejlby Stadion.

Det er nemlig sidste gang, at de spiller i den gule trøje med det velkendte logo med et træ og en bold. Den bliver fra næste sæson skiftet ud med en helt blå af slagsen, når Aarhus Nord-klubben fusionerer med VSK Aarhus(Vejlby Skovbakken, red.), og kvindefodbold under Skovbakkens vinger er herefter historie:

"Der vil for nogen være rigtig mange følelser i at spille den sidste kamp i gult og blåt. Gennem tiden har der været mange mennesker, der har været med til at bygge noget op i og omkring klubben. Særligt kvindeelitefodbolden, som har været Skovbakken Kvindefodbolds dna. Der er ingen tvivl om, at det er med en vis vemod, at man afvikler klubben. Samtidig tror jeg, at der gennem hele denne her fusionsproces er skabt en optimisme om det nye, så derfor tror jeg, det er fint at få markeret det. Og så er det vigtigt at holde fast i, at Skovbakken Kvindefodbold aldrig forsvinder helt. ’SK’ i VSK Aarhus står jo for Skovbakken, og dét vi er gode til her i Skovbakken tager vi med ind i VSK. Og så skulle det hele gerne blive optimeret,” siger den 27-årige formand.

Hun har været formand i to et halvt år og bliver næstformand i VSK Aarhus’ hovedbestyrelse samt kvindeformand fra næste sæson.

Men først er der altså lige en kamp tilbage i sæsonen, og den giver klubbens bedste fodboldkvinder mulighed for at slutte af med manér. På lørdag på Vejlby Stadion kan de gule fra nordbyen nemlig vinde bronzemedaljer i 3F-ligaen. Kampen fløjtes i gang klokken 15 mod Vejle K. Der er gratis adgang, og formanden håber, det bliver en festlig dag.

"Vi håber at kunne sætte sæsonrekord med 500 tilskuere. Vi har inviteret tidligere trænere og spillere til kampen og hyggeligt samvær inden, så der kan blive sagt ordentligt farvel. Det er den sidste mulighed for at klæde stadion ind i gult. Det er en vigtig og spændende kamp, fordi der ikke er noget, der er afgjort. Hvis vi skal have bronzemedaljer, kræver det en sejr. Kampene mod Vejle plejer at være tætte, og der er tidligere Skovbakken-spillere med for Vejle, så de er nok ekstra motiverede. Det ville være helt perfekt at slutte af med bronze,” siger Marie Greve.


Publiceret: 15. Juni 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus Nord
Seneste
Lokalavisen Aarhus Nord
Mest læste
Lokalavisen Aarhus Nord
112