Carsten Flemming Hansen ligger i sin hospitalsseng og nyder sin sidste cigaret og sit sidste glas hvidvin, mens han ser solnedgangen.
Carsten Flemming Hansen ligger i sin hospitalsseng og nyder sin sidste cigaret og sit sidste glas hvidvin, mens han ser solnedgangen.
Foto: Aarhus Universitetshospital / FB
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sygeplejerske opfyldte Carstens sidste ønske efter dødsdom: Fik smøg og et glas hvidvin og så solnedgangen


 

Facebook gløder over et opslag fra Aarhus Universitetshospital, som over 65.000 personer indtil videre har reageret på. En historie om, hvordan hospitalspersonalet, i den forgangne uge, bøjede alle regler og gav en af patienterne en værdig død, efter han havde fået at vide, at han skulle dø.

I opslaget står der:

"I dag sov Carsten Flemming Hansen stille ind på Aarhus Universitetshospital. Få dage forinden var han blevet indlagt med en udposning på pulsåren i maven, som var bristet; og da han i forvejen var for syg til at blive opereret, ville det være et spørgsmål om få timer eller dage, før han ville dø af den indre blødning. Derfor var hans største ønske en Grøn LA og et glas hvidvin. Nu må man ikke ryge på hospitalet, men sygeplejerskerne på Karkirurgisk Sengeafsnit og familien var enige om, at i denne situation var Carsten Hansens ønsker vigtigere end behandling, forebyggelse og rygeregler. Derfor blev Carsten Hansen kørt ud på en altan, hvor han sammen med familien kunne nyde cigaretten, det kølige glas - og en smuk solnedgang."

Giv sygeplejeskerne på Aarhus Universitetshospital et kæmpe like i opslaget nedenfor:


Publiceret: 09. April 2017 12:07
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt